Har suttit vid datorn i snart... 4h? galet. Det enda jag skulle göra var att skriva en grej på 1 A4. Men jag har gjort allt annat som man kan hitta på! Och hur mycket har jag gjort av plugget? 3 meningar? Imorgon sätts betygen och då blir jag fri! Galet bra!



mina solstrålar, kärlek! ♥


helgen

Helgen har verkligen varit hur bra som helst! Spårade lite i slutet, men de gör det ibland! Jag är inte den bästa med kameran, men det är rebecca så här kommer lite bilder från henne :)






vi som klarade det

När jag var mindre tyckte jag att Rix FM var det bästa på hela sommaren! Idag ska jag fara och kika bara för gamla tidersskull, träffa vänner och bara ha det trevligt. Imorgon börjar yran. Är sjukt taggad! KUNG I BAREN heter vårt lag! Kommer bli super, bara det inte regnar förståss! :)



Älskar förövrigt att alla lakan kommer upp fler och fler varje dag i skolan, Tagga Studenten!

en bild säger mer än tusen ord




matte c

Sitter och pluggar matte just nu, förhoppningsvis sista dagen föralltid som jag behöver plugga till det! Förutom provet imorgon då, som förövrigt är i 5 h! Sjukt!

Efter provet imorgon så springer jag till bilskolan för min 8:e körlektion. Körkortet kommer närmare och närmare! Sedan blir det middag med Italienska gruppen. =)


leave the world behind

Helgen har verkligen varit hur bra som hellst! Kameran har hängt med hela helgen så här är några bilder:



Fredagen lunchade jag på tc med dom här fina blondinerna! För att sedan gå till frissan och bli blond själv.







Lördagen spenderades med dessa 2 carlsöjdare :) På dagen var vi på mariehemsängarna och på kvällen bjöds det på fest.




Viveca och Angelica ♥


 puss ♥


Jimmy Surprises Bieber Fan


café göteborg ♥

Kvällen spenderades med mina bästa på café göteborg. ♥







Ja bilderna är med sämst kvalitet, men dom är tagna med min mobil kamera, men vem bryr sig..


details in the fabric




Hold your own
Know your name
And go your own way
And everything will be fine


lång helg

Helgen har varit hur nice som hellst. Träffat mycket bra personer och bara varit ute i värmen! Sammanfattar helgen med bilder:






 <3








life is wonderful

Tror jag inte mått så här bra på riktigt, riktigt länge! Har jobbat alla dagar denna vecka och nu är jag äntligen FRI! Solen har skinit hela dagen och jag och Angelica och Viveca har suttit ute på kajen och sen i parken och ätit lunch! Älskar verkligen solen! Gör dagen mycket, mycket bättre! Life is wonderful!


It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
And it takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

How Six Songs Collide



I was lost and alone
Trying to grow
Making my way down that long winding road
Had no reason no rhyme
Like a song out of time


save tonight

3:e dagen i rad som jag jobbat. Är lagomt less att ringa folk nu vill jag lova! 12h på 3 dagar! usch!
Ikväll blir det lugnt med 90210 och How I met your mother! :)


östras änglar

haha. Det kommer upp flera bloggar om skolorna här runt om i Umeå. Nu har det kommit upp en ny "skvaller blogg" om Östra. Måste säga att det är lite fegt att inte ens visa vem som skriver bloggen. Roligt äre väl för dom som hyllas (som Sanna för sin snygga stil) men värre äre ju för dom som blir hånade!
Dock måste jag erkänna att det är ganska roligt att läsa vad de som skriver bloggen nu ska hitta på. men aa, dom lär ju inte finns så länge till!

My dream is to fly over the rainbow, so high.

Denna dag ser precis ut som gårdagen, haha. 3 lektioner sedan jobb till 5! Hoppas bara att jobbet går bättre idag än vad det gjorde igår, för igår kan jag säga att det verkligen sög! nä usch!

En av mina vänner är påväg till Spanien nu. eller nja, dom är fast i stockholm! Asså kan det där jäkla askmolnet ge sig nu? Hur länge kan det vara uppe i himlen? tycker det har varit alldeles för länge nu!





Förresten, är det bara jag som tycker det är sorgligt att vi ska ta studenten? eller okej, klart jag tycker det ska bli huur roligt som hellst också och jag taggar som bara den, men just att vi kommer att splittras! kommer sakna min klass så sjukt mycket! bara 5 v. kvar nu!


abc's and 123's


word

There will come a point in your life
when you realize who really matters,
who doesn't, and who never really did.
So forget about the people from your past because
there is a reason they didn't make it to your future.


20 years

Ännu en skoldag avklarad och även min 4e arbetsdag för i månaden (man måste minst arbeta 10/månad). Sjukt skönt. Kvällen ska spenderas med en av mina bästa! Jessica far nämligen till Spanien imorgon för språkresa! (Avundsjuk!!!)



 Vill även tillägga att min kära vän Sandra fyller 20 år idag!! GRATTIS GUMMAN!


fight for this love





opertation; bli blond igen!



Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more


I said come on baby turn the lights off

Sammarfattar kvällen i bilder!










sommar kom!


Soon as my eyes see tha sunshine

Dagen har verkligen varit slapp och rikitigt, riktigt skön! Började med en löprunda med maja (ja jag fattar fortfarande inte att vi gjorde det ;) ) haha sedan så var det skola med endast 2 lektioner! För att sedan vara ute i solen med bara trevliga personer. Blev bl.a. lunch i parken och café besök!



killen med stil !


baby are you down?

Hallå! jag har typ inte hunnit med bloggen alls denna vecka, har haft så sjukt mycket att göra! Kom för en stund sen hem från jobbet! Har jobbat klart för i veckan (vann en biobiljett, yes! ;) )så det känns sjukt skönt!

Haha, fick just denna video från Elin, sjuuukt gullig alltså!


shine on

Skönt med sovmorgon vill jag lova! Har typ inte haft det på hela denna termin, men idag fick jag äntligen ta 9.20 bussen! 

Denna dag har i övrigt nästan bara spenderats ute! Fikade med några från klassen och planerade vad som ska stå på våra lakan som vi ska sätta upp i skolan och på flaket som vi ska åka med på studenten! Sedan när jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt och sedan varit ute och tränat med Maja! :)


Life’s a game but its not fair


Dagen till ära har bestått av endast matte egentligen. Inte sådär jätte roligt. men har man skjutit upp matte hemprovet i typ 3 veckor och kommer på dagen innan att det ska in imorgon så är bara att börja! Inte roligt! men men..

Bjuder er på denna snygging ikväll!


maj maj måne

Maj! Kan inte fatta att det redan är maj! sommaren kommer med stormsteg, yes!

Har inte så mycket att säga, men summerar en skoldag i bilder!












RSS 2.0