work work work

Har inte uppdaterat på ett tag men har inte haft tid. Har jobbat och sedan hållt på med vårat projekt, som förövrigt ska in i morgon så det är lite stressigt just nu. Gårdagen gick iaf bra, vårshowen var lyckad och nu har vi faktiskt ganska mycket pengar som vi ska skicka iväg!  

Ikväll blir det jobb på online och imorgon på solgården. Sedan grillning hemma hos Maja! Super! :)



Förövrigt så taggar jag studenten sjuuuukt mycket!


söndag

Denna dag har varit välldigt lugnt, sjukt skönt efter en hetsig vecka! :) Ikväll bjuds det på bodypump och spinning med Majsan! :)

kick ass

Har just varit på bio med Corne, Frida och Moa! :D Vi såg Kick Ass! Nu är jag hos Angelica och Viveca. Taggar kvällen till tusen. ! :) jajamen, det blir utgång. 5ive!

TM

Idag och igår så har vi ju som sagt haft utbildning i telemarketing, även imorgon. Känns skönt att veta att pengarna kommer att rulla in senare men just nu känns det väl sådär.. inte värdens bästa jobb om man säger så.. haha. Men man får väl helt enkelt bita ihop!

förövrigt så blev min vän och klasskamtat Frida 19 år igår! Grattis igen! :D


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya...


... ja precis så är det. Det som hände igår är nu glömt och det du gör idag är som bort blåst imorgon!

Imorgon ska jag och 2 kompisar som sagt börja på det fasade Online! Imorgon och tre dagar framåt så är det en introduktionskurs så det känns ganska chill, sen börjar allvaret! hahah ;)

Nu: 90210 sen sova! :)


blame it on the pop


rolig rubrik

Det verkar som om allt går som på rullband just ju! Sjukt skönt faktiskt! Dock väntar en hemsk vecka med både tredagars jobb och att projektrapporten ska in... suck! Helgen har varit lugnt men välldigt bra, bara umgåtts med bra folk (- rebecca som fortfarande efter 2 veckor ligger sjuk!! :/ krya på dig gumsan! ). Ikväll blir det lite plugg sedan träning med Maja! :)


• balklänningen, check!
• studentklänningen (x2), check!
• skor till studenten, ska ta tag i det till veckan !


grattis!



Grattis till syster som fyller 12 år idag! Hiphiphuraaaa!!


fullt upp

Idag har jag haft fullt upp! Dagen började med en körlektion(försöker komma igång med det nu)! För sedan att fara på skolan.. Blev sedan en sista minuten biljett till balen! Fixade den jag ska gå på balen med idag så, haha! :D Nämen det kommer bli super!

Sprang sedan ner på stan för att köpa en present till syster som fyller 12 år imorgon! För att sedan gå och söka jobb på Online! Ja precis, ONLINE! Har man sjunkigt till botten nu eller? ;) haha. Men måste man ha pengar så måste man helt enkelt!
När jag kom hem blev det färgning av systers hår, sedan träning med Maja och för att sedan söka till Universitetet!

Verkligen fullt upp. Är ganska less nu så ska nog sova nu för att sedan imorgon vara pigg för att gå på min arbetsintervju!

Sov gott!


ångest

Känns som om alla är sjuka just nu! Hela min familj är sjuk, Sandra var sjuk, Rebecca är sjuk, hela skolan går typ runt och är sjuka, och även jag känner det i kroppen att jag är påväg att bli sjuk. suck!

Idag måste jag även bestämma min framtid. Eller egentligen är sista dagen på torsdag men vill vara i tid ifall datorn krachar eller ngt ;) Nämen, så vad vill jag göra då? INGEN ANING! Arbetsterapeut? Barnmorska? Sjuksköterska? Barn 4:a?? m.m. Ja något inom vården iaf! Ångest!

bäst just nu


zero

Skolan har dragit igång igen och sommaren närmar sig med stormsteg! 2 månader kvar nu! Har mycket att göra i skolan nu, men motivationen ligger nere på noll. Får försöka styra upp det imorgon istället! Ikväll kommer jag nog ta det lugnt och fixa med min nya dator(den andra gick sönder) och sen se lite 90210 :)



Allt är inte bra jämt, sluta le för en stund


this too shall pass

Idag mår man väl som man förtjänar antar jag! Gårdagen började med högskoleprovet som tog ca 8 h! Sedan skulle jag möta upp Elin(kusin) för middag på Eurasia, vi firade att hon tagit körkortet! :) Sedan blev det 19års fest hos Antonia, med bara trevligt folk! :)

Helgen i övrigt har spenderats med Elin... Måste blir oftare! :)


fredag

Dagen började med att jag och Maja for ut på en löp/powerwalk runda! Känner mig enormt hurtig faktiskt! hah ;)Sedan så ringde Elin (kusin) och sa att hon skulle till stan, så det vara bara att snabba sig och sedan fara iväg. Det var även Emelie, Adam och Anders! haha, kan säga att jag fick mig ett gott skratt idag iaf!

Imorgon blir de Högskoleprovet, suck säger jag bara! In med 6 bussen, för ett prov som jag betalat (!?!?) för och sitta där i typ 8 h!
Kvällen kommer iaf sluta bättre, middag med Elin sedan Antonias födelsedagsfest! :)

man väcker en ångest när man släcker en annan


9:1


Ikväll blir det återförening med gammla klasstjejerna från 9:1 ! Så länge sen vi träffades allihopa, men ikväll så blir det av iaf! Känns roligt att träffa alla igen, prata minnen osv!

Nu: 90210 :)

ciao bello!



Haha, hittade just denna bild från Italien! Alla italienare var som galna efter Pernillla och det var även dessa tre! Det roliga är att Pernilla blir röd som en tomat på nolltid när de säger något till henne! haha. Dessa tre träffade hon på flygplatsen när vi var påväg hem igen. Jag och Ida däremot ville bara vara med på bild! ;)

studentklänning



Idag har jag äntligen hittat min studentklänning!! Känns sjukt skönt att jag aldrig mer behöver tänka på den saken! Sen var den inte sådär jättedyr heller, för 400 kr fick jag ta med mig den hem! yes! Och om någon undrar hur den ser ut så kan jag säga att den är vit! haha nämen, det får ni se på studenten! ;)

Dagen har då spenderats på stan och sedan på bio med min syster och bror! :) mysig onsdag!

Salvatore

Dagen har spenderats hos mormor och morfar! Skönt! Har även sett några avsnitt av Vampire Diaries, sjukt bra serie faktiskt! Haha, sandra har fått mig att se den serien! Inte bra, kommer nog spendera mitt lov med att drömma mig bort i vampyrernas värld! ;)

Ikväll ska jag nog va med jessica och rebecca, ska se dating in the dark! Det är verkligen en konstig men bra serie!

Okejokej, blev lite väl mycket serie snack här märker jag. hehe, men jag gillar det!


someone was born today



GRATTIS Sandra! 19 år, tjalalala!
Snart kommer vi och sjunger för dig! puss


Feels like I’m drowning without your love

Sitter hos angelica nu med viveca och antonia! För förfest hah ;) ska snart fara till sandra och umgås med hörnefors gänget för att sedan fara på Over And Out! :) Taggar kvällen till tusen! ses i dimman! :)


RSS 2.0