Eclipse

Sitter hos Angelica och ska snart börja dra mig ner mot stan. Ska gå och klaga lite på Online först och sen se på bio med mina bästa! Vi ska se Eclipse, är hur taggad som hellst! :D



if you don’t have anything nice to say, don’t say anything at all.

Midsommar var awesome tycker jag. Trevlig grillning hos Antonia med Angelica, Joel och Samuel för att sedan fara vidare till CH till Emanuel med trevligt folk! =) bilder kommer senare för att kamera sladden är borta.

Mer då? Ja inte så mycket, har mest chillat med Anton och bara varit ute i det fina vädret, några fräknar har jag iaf fått :)haha

Veckan kommer bli en stressig men väldigt rolig vecka. jag ska bl.a: packa, Barnkolonin, tjejmiddag, sola, bio, växla pengar, körlektion, packa ännu mer, planera resan, sedan London! Det närmar sig nu, galet taggat!


hittade några bilder som Alexandra tagit! :)









tonight it's going down down

Kvällen spenderade jag med världens bästa tjejer ute i Jessicas uterum! trevligt ♥

Morgondagen bjuder på sol och grillning hos Antonia för att sedan fara vidare till Anton m.fl.! Taggat! =)

Bjuder på en låt:


don't let med fall

Min tandställning gick sönder redan efter 2 dagar så idag var jag och fixade den. Inte roligt att dom drar och sliter så himla mycket nu när man redan har ont, aj. Börjar faktisk vänja mig nu med tanken att jag ska se ut så här en tid fram över, inte det roligaste men...

Pratade just med Londontjejerna på webcam, verkade ha det hur bra som hellst. Inte länge kvar nu tills vi far dit. Om ni vill följa deras resa så kan ni gå in på; Fridas eller Cornelias blogg.

Imorgon blir det övningskörning klockan 8.15! Hur tänkte jag när jag bokade den tiden? Inte okej att gå upp så tidigt på sommaren.. uäk. Taggar iaf kvällen för då blir det bioooo! :)

Nu: Bella och Tyra Show


Mina söta! ♥


bild bomb - STUDENTEN





























alla bilder är tagna av frida öberg! :)


I'll taste the sky and feel alive again

Igår såg jag Law Abiding Citizen med Anton, faktisk sjukt bra film. Rätt spännande! Den måste faktiskt ses!! :)

Pratade med Corne och Fritty idag som stadgat sig i London nu, längtar dit som en tok. Vill typ redan börja packa så jag och Moa får fara någon gång!! Inte för att det hjälper att packa i förväg men.. hehe.

Midsommar är nu väldigt oklart. Det var planerat en Stockholms resa med familjen men det blev inte av så får försöka hitta på något annat.



The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly


follow me down


ikväll blir det bbq och droskan, hörs imorgon :)


tv4

tuff tuff här kommer tåget. ja 18 år och räls, inte okej känns det. 3 månader till 1 år sa dom, hoppas verkligen att dom inte ljuger. Bort ska den, så fort som möjligast hellst. Och nej Anton, jag kan inte alla tåg tider nu! haha ;)

Dagen i övrigt har spenderats med mina bästa klass tjejer. Tror även att jag har mer ångest än vad Corne och Frida har över flytten, så mycket att göra på så liten tid tjejer! haha. ;) Sedan blev det möte för jag Matilda och Frej (+ resten som skadade sig) med Folkets Hus och tv4 ang. trappolyckan.

16e juni

Dagen har börjat bra, kan gå normalt nu. yey! Mina ögon börjar även skifta i gult nu, ganska häftigt!

Sitter hos anton nu, ska fira hans födelsedag eftersom han fyller 19 år idag ! :) grattis grattis!



come to your senses

Sitter och äter en glass och ser på biggest loser. Det känns lite fel, haha. Det är förövrigt verkligen en sorglig serie. Lipar alltid som ett barn när jag ser det. Har sett väldigt mycket film de senaste dagarna och igår såg jag på "Did you hear about the Morgans?", faktiskt en rikitgt bra film! :)

Imorgon ska jag iaf till staden och köpa en ny parfym, nice :)

Grattis till Isabelle Ottosson som fyller 19 idag :)

So long!

live love laugh

Dagen har i princip sett ut som de senaste 4a... vila, vila, vila. Inte röra ett finger för mycket. Är ganska less på det nu faktiskt. Vill göra något, typ fara ut och springa kanske? nej just det, det får jag ju inte.

Såg förresten en ganska bra film igår, Dear John! Den rekomenderas starkt! Det kanske är någon som har mer förslag på tidsfördriv? :)


angels


fika och studenten

Släkten var här i går och firade min student. Här är lite bilder:


bror och kusin!






Om någon är intresserad hur mitt öga ser ut så kan man se det här!


varning; en till vampyr har hittats

Ett öga rött.
Ja mina ögon är inte så fina längre. Funderar starkt på att söka till nästa Twilight film. Helt blod röda är dom, ganska coolt faktiskt. Dock äre inte så nice att ingen kan kolla mig i ögonen längre, max 1 sek typ. Sedan blir de rädda och kollar bort. haha, lite komiskt!

Tack förresten till alla min fina vänner som har kommit förbi här de senaste dagarna, det betyder verkligen mycket. Ni vet vilka ni är! ♥


studenten

Studenten var verkligen underbar. Hela dagen ända fram till halv 12! Trapp olyckan var framme och jag var en av dom som var underst. Hej hå, medvetslös. ca 40 min hade jag tydligen varit borta. Men med ett mosat ben, en spricka i kinden och sprängröda ögon klarade jag mig endå ganska bra.

I övrigt var dagen en utav mina bästa dagar i mitt liv. Tror jag aldrig kännt mig så lycklig förut. Rösten skreks hes på flaket och alla var på topp! Fyyy vilken härlig dag!












sp3a


kung i baren

Kom på att jag glömt att visa bilderna från yran! =)










stress

Vet inte vad jag ska ta mig till, allt rusar runt en i rasande farm, vet inte hur jag ska hinna allt jag vill, vet inte hur jag ska sätta stopp i hjulet så det går iaf lite saktare! 2 dagar kvar till studenten och det är så mycket kvar jag har att göra.
Personer runt mig frågar vad jag ska göra efter gymnasiet och jag kan säga; jag vet inte. Allt som händer efter Torsdag är bara suddigt. En stor svart vägg. Vet inte om det är ren lycka eller kanske lite blandat med sorg?
Klassen har aldrig varit så underbar som nu och det tar verkligen emot att splitras! galet.

Nä nu orkar jag inte tänka mer, jag tänker för mycket ibland. Imorgon blir det go lunch med klassen på Hamrinsberget sedan ska vi fixa flaket bl.a.

Peace! ♥


am i crazy or just human

Dagen har spenderats på Mariehemsängarna med brännbolls cup på schemat. Verkligen roligt faktiskt, hela klassen var taggad och alla klädde ut sig! Vi vann våra 3 första matcher men förlorade sedan då vi gick vidare, tyvärr.. Sedan vandrade jag till skolan för mitt sista prov någonsin i gymnasiet(!!) så nu har jag G i Matte C! =)

Blev sedan bjuden på mat hos Frej så jag Cornelia, Hannes och Frida var där och chillade :)


Don't let me fall

Helgen har verkligen gått i rasande fart. Balen på torsdagen sedan har det bjudits allt från fifaturnering till filmkväll och promenader! Verkligen skön helg!

Balen var verkligen rolig. Älskar när folk klär upp sig, alla var verkligen jätte fina!

Nu har jag pluggat matte och nu blir det jobb till 22. :)



 




balen

Allt är nu fixat! Balklänningen, skorna, håruppsättning och smink imorgon, väska m.m. :) känns bra! Är av ngn anledning väldigt nervös, men det går nog bra :)

Dagen i övrigt har verkligen varit bra! Skolan (sista lektionen ever), spelade brännboll och sedan iväg till carlhöjd för mys med film och ben&jerry's ! awesome ! :)

 




allstar ♥

Spenderade kvällen med klass tjejerna på Allstar! Verkligen jätte mysigt. Kommer sakna alls så otroligt mycket! Alla skiljs, 2 till London, 1 till Malmö och 3 stycken blir iaf kvar här.













♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


RSS 2.0