trästockträstockträstockträstock


från och med du

Är precis hemkommen från stan, har varit på Afropower med tjejerna! :) riktigt skönt faktiskt! Dagen i övrigt har spenderats med anton, precis som de senaste dagarna! Mysigt! :)
Nu har jag precis satt igång ett oth avsnitt! gud vad jag älskar den serien!

all over now

Far till stugan med min kusin ett tag. Mat och film står på schemat och även en tripp ut på vattnet imorgon, till mitt älskade; lejonklippan! :) ses!
.
.

Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel, lev med det

Trästocksfestivalen är nu gjord och det var riktigt riktigt roligt! Så mycket minnen jag har fått från denna helg! Mycket minnen, men brist på sömn! Enda minuset var kylan, 3 grader som kallast!
Vaknade dock imorse av att fulla Luleåbor rev vårt tält, tack för den! haha :) halv 8 bussen tog vi hem och sedan blev det jobb för min del klockan 3 idag!
Bildbomb kommer nog senare när jag varit och snott Rebeccas bilder (min kamera är ju trasig)!
Nä en sak vet jag nu i alla fall, och det är att jag ska sova!

dagens bild

gillar starkt denna bild! haha ;)

torsdag

Sitter hemma hos anton nu, har försökt att väcka honom ett tag nu men det är helt omöjligt, hjälp någon?
Annars så blir det trästock imorgon om allt går som planerat. Hoppas verkligen det blir av nu! Är faktiskt ganska taggad, mer än jag trodde! Bara vädret håller så far vi! :)
bilder sen förra året!

saknar denna flicka, KOM HEM!!!!


hearing a song from the summer of 2006 could suddenly take you right back there for a while. or smelling a certain cologne could make you think of a special person. i love memories


work work work

Idag har jag jobbat 6 h, imorgon 14.5 och söndag 13! Verkligen en intensiv helg, men det blir nog nice:)

I veckan har jag firat Johanna och Simon som fyllt 19 år genom att grilla och natt bad! Sedan har jag varit på norrbyskär och Lejonklippan med familjen och även avrit med anton! Awesome!

Nu blir det Solsidan och sedan godnatt!


 det kanske blir trästock i år igen btw!! :)

Försökt att vara allt på samma gång. Så mycket man kan göra och borde och vill. Mitt i allt så ska man räcka till

Imorgon börjar jag jobba, inge mer slappa på stranden eller sova till 12 på morgonen. Upp med tuppen ska jag, 6! Gruvar mig ganska mycket, just inför det, att vakna och inse att jag inte får somna om. uäk! Pengar får man iaf!

Just hemkommen från anton, har verkligen varit en lugn och trevlig helg, det behövdes! :) Dock lite avis på rebecca m.fl. som fick gå på vip fest med sofie fahrman på sundsvallsgatufest ;)

Ikväll är det film maraton som står på schemat, med ett undantag för fotbolls vm finalen förstås :)


Picadilly Circus, där mötte jag dig!

Har inte hunnit skriva ngt på länge eftersom jag har haft fullt upp med annat. Men resumerar veckan lite snabbt..

Måndag:
jag var fortfarande kvar i London och vi tänkte vara lite extra turistiga. Så vi besökte big ben, åkte London Eye, gick till Chinatown och till Soho och gick även förbi Picadilly Circus. Hann även med en sväng förbi Oxfor street och Primark igen ;). Kvällen avslutades på balkongen med en Ben&jerry's i högstahugg. Väldigt mysigt :)

Tisdag:
Vaknade super tidigt för att skynda iväg till flygplatsen. Vi lyckades hamna på fel ställe och var tvungen att ta ett snabbtåg till rätt Gate (alltså 5 och inte 3 som vi trodde först). Vi var galet stressade och det slutade med att Moa klämde sig i Tågdörren och fick en stor bula på benet. Ja, klantiga var vi! Kom hem gjorde vi iaf.
Kvällen spenderades med mina bästa på Majas balkong för ett sjukt försenat födelsedagsfirande, trevligt var det iaf :)

Sedan dess har jag varit på länkebo och badat&solat. Sedan även följt med anton till en släktmiddag :)

Ikväll blir det film och fotboll på carlshöjd medan tjejerna är i Sundsvall och lyssnar på min bästa Melissa Horn.


The eye!




Ben!


Picadilly Circus!


några bilder från london
















notting hill

Dagen har spenderats på olika marknader. Först var vi i Notting Hill, hur mysigt som hellst. Sedan for vi och tog en subway macka och satt oss ute i Hyde park. Vädret var verkligen hur bra som hellst och jag tror dock att alla vi fyra brände oss, men skönt var det! Sedan for vi till Liverpool på en annan marknad som Moa gick loss på! =)

Sitter nu i vardagsrummet hos tjejerna i W.K. och ikväll ska vi troligen till Ritchmond :)


west kensington

Sitter hemma hos fritty och corne nu i West Kensington och är nyss hemkommen från Oxford street. Har varit på Primark halvadagen och sedan sett på Prideparaden som minst sagt var galen. Shoppingen är sjuk här och jag har handlat som aldrig förr. Tror även jag aldrig sett så mkt folk på ett och samma ställe förut.

Ikväll blir det bbq och ska sedan fara ut. Tror det kommer bli hur bra som hellst! Värmen är dock nästan olidlig, nämen 28 + är det! =) awesome

Imorgon ska vi till Notting Hill på marknad och sedan till en annan stor marknad också. Sedan sätta oss i Hyde park :)


london calling

Stress, stress, stress. Körlektion, tandläkaren, växlapengar, köpa det sista, städa, packa m.m. Dagen har varit stressig men intensiv och bra! Fått mycket gjort iaf! Imorgon blir det att stiga upp 04.30. Väl framme i London är vi vid 2, efter att ha tillbringat några timmar på Arlanda också. Men taggad är jag, gud!





RSS 2.0